Skip to main content

Introductietekst 1

Welkom bij ons familiebedrijf, een gerenommeerde groothandel in bedrijfskleding. Met een uitgebreide klantenkring en een uitstekende reputatie hebben we ons een plek verworven op het bedrijventerrein in Loppersum, aan de Industrieweg. Hier bevindt zich ons ruime magazijn, compleet met een uitnodigende showroom en pasmogelijkheden, waar we u verwelkomen in een warme en huiselijke werksfeer.

Aan onze gesprekstafel bieden we maatwerk in bedrijfskleding, in overleg met u. We nemen de tijd om uw specifieke wensen en verwachtingen te bespreken en passen ons assortiment daarop aan. Of het nu gaat om de juiste maatvoering, de gewenste uitvoering of de snelle levertijd, we streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *